Index parenteel Boerema

Inleiding

Hieronder volgt de index op de namen die voorkomen in de eerste acht generaties van mijn parenteel “Boerema”, of beter gezegd: de index op de nazaten van Luitjen Harms en Greetje Mekkes, die in 1696 te Hellum trouwden. Een groot gedeelte van de gegevens van voor 1900 is al uitgezocht.

Even voor de duidelijkheid: de verdere details van deze personen worden niet vermeld op mijn homepage (enkele uitzonderingen daargelaten). Mocht u belang hebben bij meer informatie over een aantal van deze personen dan kunt u de gegevens daarvan aanvragen door mij een e-mail te sturen onder vermelding van de gewenste namen.

Achter de naam staat tussen haakjes het geboortejaar en overlijdensjaar, of alleen het geboortejaar als de persoon nog niet is overleden of levenloos werd geboren. Als ik het jaartal (nog) niet weet dan staat er een vraagteken.

De ouders van aangetrouwde personen worden aangeduid met (o) en achter de namen van eerdere of latere echtgenoten van aangetrouwde personen staat (e). Van personen waar een (o) of (e) bij staat heb ik in het algemeen niet meer informatie.

De hieronder staande lijst bestaat op dit moment uit 7026 namen en is gemaakt op 30 maart 2001.

Ga naar namen die beginnen met:

Familienaam onbekend

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Copyright © 1995-2020 J.G. Boerema

Startpagina  -  Duurswold  -  Genealogie  -  Bronbewerkingen  -  Transcript  -  Privacy Beleid  -  E-mail